Recepten

Zeeballetjes

Saupiquet product : Stukjes tonijn in eigen nat 160g
4 Personen
Hoofdgerecht
Warm opdienen
Lage kostprijs
Gemiddeld
40min
10min
Ingredienten
1 x Stukjes tonijn in eigen nat 160g
150g verse ricotta
2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
een bosje peterselie
1 ei
broodkruim of paneermeel
olijfolie
zout & peper
Bereiding

Laat de tonijn uitlekken.

Doe de tonijn vervolgens samen met de ricotta, de Parmezaanse kaas, het ei, flink wat gehakte peterselie en wat broodkruim of paneermeel in een kom. Breng op smaak met wat zout en peper en meng alles goed door elkaar.

Draai platte balletjes van het mengsel, haal ze even door wat broodkruim of paneermeel en bak beide zijden goudbruin in hete olie.

Dien op met sla en een paar sneden tomaten. Klaar is kees!