Saupiquet product : Stukjes tonijn in eigen nat 160g
4 Personen
Voorgerecht
Koud opdienen
Lage kostprijs
Gemakkelijk
20min
-
Ingredienten
220 gram tonijn, uitgelekt gewogen
6 halve perziken, uitgelekt
140 gram avocado, in kleine blokjes gesneden
80 gram mayonaise *
1 koffielepel gerookte paprikapoeder
½ limoen, het sap (of meer volgens smaak)
15 gram lente-ui, fijngesnipperd
peper en zout naar smaak
Bereiding
1. Meng de uitgelekte tonijn, avocado, mayonaise, gerookte paprikapoeder, limoensap en lente-ui onder elkaar in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
2. Verdeel de uitgelekte halve perziken op een bord.
3. Verdeel de tonijn over de halve perziken.
4. Werk af met extra lente-ui en serveer onmiddellijk. Smakelijk!
*Tip: vervang mayonaise door Griekse yoghurt voor een frissere toets.